2020-05-03 355 瀏覽
原味pancake $99..肺炎疫情下 我終於見到唔使排隊直入既flippers 😳😳😳😳.坐個安全面壁位 叫一份充滿空氣感鬆軟既pancake😄其實都唔算貴 $99有3大件 賣相靚靚 佢既蛋味唔算太濃 不過就冇其他出名個幾間咁實心 所以食完唔會話太溜 又太乾痴住個口 一試就愛上😆😆😆 冇人排隊可以一戰.開心果味pancake.冇記錯應該係$138 亦都係期間限定口味😳😳😳前排去係冇人直入 宜家開始要排返啦 雖然都唔係太長😅😅😅😅不過人羣聚集就唔好啦 忍下口.其實開心果味望落冇原味咁鬆軟 但當然口感係一樣充滿住空氣感😆 賣相幾特別 仲有舊棉花糖 可惜佢溶得好快 影唔到張靚相😿 個人覺得都唔錯 不過原味抵食好多
原味pancake $99.

開心果味pancake
  • 原味班戟