2024-10-06
幾年前食過一次晚市semi buffer , 最近再去呢間餐廳再食多次,真係好失望。之前book咗5個位,首先安排我哋坐喺入口第一張枱,得兩張台拍埋,五個人setting , 食自助餐碟其實好大,又每人有杯野飲再加主菜;真係好容易會倒瀉野。另外,經常有人出出入入,但留意左成個鐘個場並不是full table. 一開始既arrangement 已經覺得做得唔好。再者,我地係唔小心倒瀉咗杯飲品,成地同坐位濕晒,侍應見到都無理,什至拎幾張紙巾都無。我哋要催咗幾次先有人黎幫手抹地。其實個場真係唔係咁爆,已經係self serve 拎野食,收碟又慢。仲有,本來個set 係跟餐包,但要走去問待應,但係等咗好耐最後都係冇上到。同埋自助bar 海鮮質素真係一般,雖然無要求要好食,但至少要新鮮,啲未處理既生蠔就咁放係桶,都無用冰粒坐底保鮮,食落口真係唔新鮮。到主食上菜速度真係好慢,五個主菜速度相差得好遠,最後有碟主菜幾乎40分鐘先上。總括,成餐飯個customer experience 真係好差,呢個quality 真係唔值得呢個價錢。希望貴公司加強服務培訓,同埋食物質素。
跟餐包,但要走去問待應,但係等咗好耐最後都係冇上到。