2015-11-03 425 瀏覽
是日萬聖節 小妹約左fd去狂歡一晚 狂歡前要醫一醫個肚先 落樓下食個茶餐先出發樓下基本上冇選擇 得呢間西餐同大X活 實在唔想再食快餐 決定食小洋蔥 之前都食過幾次架啦 不過只限晚市 佢隻燒春雞幾好食 夠香同多汁今次決定試下佢個下午茶先 差唔多5點半落到去 好彩唔使等位同埋仲有茶餐賣 侍應安排左我坐個角落位原來已經有生啤賣 上次黎都冇 宜家仲有紅白酒賣 未寫食評之前睇左一睇樓下既留言 咁岩又係講我食既呢碟鮮茄香蒜烤蝦意粉喎 不過樓下反映d蝦好難食 完全冇蝦味咁小妹覺得又唔係難食同完全冇蝦味既 d蝦都彈牙 三十幾蚊既茶餐黎講我覺得俾多左架啦個意粉醬又調得幾好味 意粉都彈牙 我覺得幾好食 最重要係價錢同質素成正比對面大X活都係賣緊三十幾蚊個茶餐 但你食過一次之後就唔會想再食呢度既野食會令我想返轉頭食 抵食
原來已經有生啤賣 上次黎都冇 宜家仲有紅白酒賣
迷你鮮茄香蒜烤蝦意粉茶餐