3天前
上次嚟完食今日又嚟,因為環境同食物品質都唔錯,不過同上次一樣人手唔係咁足夠,同埋啲服務員好似唔夠醒目 唯一一個醒目啲就係應該係本地香港人冇口音的金錢肚新鮮好味!蘿蔔清甜下次唔會嗌呢個,佢個蝦滑撈咗好多豬油 似係屋村酒樓先會咁做比較品質差 下面嘅魚肚就OK 不過都係朔咗好多油,所以就麻麻 嘥咗鳳爪排骨飯大件夾抵食 用料實在 有兩個鳳爪同埋多件排骨 好似見到,個飯唔會太過硬,有米香記得上次食嗰個腸粉好好味,今次都係!大大粒蝦六件,腸皮不會好油膩,豉油幾好味 值得推薦🤤呢個豬爽肚原來係咁嘅樣,份量唔多,成層油 不明白點解餐廳整某啲點心要加咁多油?本身材料OK都變得扣分。 芋頭係好味嘅。蝦餃大粒,但係都係偏油嘅餡料。雞包質素正常發揮要洗走啲油潮州粉果大粒餡料多好食鳳眼餃又係好多油 不會嗌 餡料蔬菜同埋醬汁 變相減少了重點的蝦油雞$128.很少肉,沒有雞味,都算嫩滑 不值得嗌今次再食牛腱覺得唔太新鮮
下次唔會嗌呢個,佢個蝦滑撈咗好多豬油 似係屋村 酒樓先會咁做比較品質差 下面嘅魚肚就OK 不過都係朔咗好多油,所以就麻麻 嘥咗 鳳爪排骨飯大件夾抵食 用料實在 有兩個鳳爪同埋多件排骨 好似見到,個飯唔會太過硬,有米香 記得上次食嗰個腸粉好好味,今次都係!大大粒蝦六件,腸皮不會好油膩,豉油幾好味 值得推薦🤤 呢個豬爽肚原來係咁嘅樣,份量唔多,成層油 不明白點解餐廳整某啲點心要加咁多油?本身材料OK都變得扣分。 芋頭係好味嘅。 蝦餃大粒,但係都係偏油嘅餡料。 雞包質素正常發揮
要洗走啲油
潮州粉果大粒餡料多好食
鳳眼餃又係好多油 不會嗌 餡料蔬菜同埋醬汁 變相減少了重點的蝦 油雞$128.很少肉,沒有雞味,都算嫩滑 不值得嗌 今次再食牛腱覺得唔太新鮮