2019-12-30
話咗會返嚟再食架嘛,兩個月後重回餐廳食飯嘅人比以前少左好多,疏疏落落大部份嘅枱都係吉嘅,可能係因為過咗食晏時間啦,我喺平日大約2:30到餐廳跟餐叫咗一杯凍咖啡,奶同糖漿另上,可以自己調校合自己嘅口味!👍🏻跟餐加$20可以選擇特色飲品。呢杯係芒果乳酪,我略嫌佢芒果味唔夠!Lunch set嘅餐牌轉左,同之前唔同,咁都幾好呀可以試吓唔同嘅嘢!豬手飯🐷👋🏻🍚 有埋菜同蛋夠晒健康👍🏻呢個唔記得咗係咩飯😂泰式炒飯?荷葉飯? 失左憶添唔記得係有原因架,因為唔太好食,唔夠熱之餘又冇香味,唔建議食呢個每個lunch set佢都可以比你跟一個小食又真係幾抵食兩個小食都過得去啦總結就係,今資嘅物質素好似差左小小,希望佢哋將來會有改善啦!要讚下嘅就係餐廳好闊落,同朋友慢慢食吻下水都得,地點的確係唔錯的選擇,坐幾耐都唔會有人趕你走,而且侍應嘅服務態度都好好!如果改善埋個食物質素就更加好啦!
豬手飯🐷👋🏻🍚 有埋菜同蛋夠晒健康👍🏻
呢個唔記得咗係咩飯😂泰式炒飯?荷葉飯? 失左憶添
每個lunch set佢都可以比你跟一個小食
又真係幾抵食
兩個小食都過得去啦
如果改善埋個食物質素就更加好啦!