2024-03-30
前幾日同爸爸媽咪去左青衣城咁岩睇到依間三點三冰室,就一於入去試下🤤🍝二世祖撈丁 $102有鮑魚、帶子同冬菇。啲公仔麵索哂啲汁好入味好爽口🤤帶子又好大粒,好滿足🫶🏻🍚哈哈哈炒飯 $82內有蝦羔、蝦米同蝦球。飯粒粒分明,好爽口,好有鑊氣,但唔會有飯焦😝加上蝦球好大隻彈牙,唔錯👍🏻🍽️西冷牛扒餐配日式粟米湯及伴焗薯 $128牛扒可以揀七成熟同全熟,我地揀左七成熟,不過都係煮耐左少少🤏但都好大舊好厚肉!粟米湯好結身,正常味道。個焗薯如果再煮耐少少會更加好🥺🍹黑牛 $38非常適合炎熱既天氣飲☺️味道甜中帶有少少苦澀,可樂氣泡同雪糕既滑膩口感有個強烈對比,非常正😆🍹美祿暴龍(有忌廉) $38一杯冰鎮美祿加上未溶解的美祿粉末製成,味道濃郁香甜,加埋忌廉口感豐富,飲到底唔會過甜❤️整體來講質素唔錯,起碼好過牛奶冰室同百分百🤣大家去開青衣城可以試下❤️
咁岩睇到依間三點三冰室,就一於入去試下🤤
🍝二世祖撈丁 $102
🍚哈哈哈炒飯 $82