2024-07-02 2445 瀏覽
價錢係好抵,但質素好參差,先講海鮮,蠔🦪係鮮甜好食(唔係隻隻都係),間中有一兩隻味道同品質有啲唔同,凍蝦🦐,螺,蜆正常。琵琶蝦好難食。長腳蟹尚可,但有黐殼,食起上嚟有啲煩,最好係鮑魚,爽彈。剌身得三款,放題貨式。三文魚酥皮,中間位好食,但酥皮唔酥,失望。燒肉皮脆,但肉好鞋冇乜味。豬鞍正常。燒鴨反而可以,食落有種擺酒炸子雞感覺,肉唔酥。熟食係扣分位,蝦係有少少梅,青口冇味,得個汁有味,感覺係烚完加汁,另外個炒飯冇味。龍蝦湯有啲稀,味道還可。沙律樣唔吸引選擇少冇試。芝士🧀️同ham叫做咁多樣嘢比較好。甜品又係扣分位,連鎖餅店好食過呢度😢,黑森林蛋糕可以係鞋口冇味,全部試過都係難食至普通。生果,蜜瓜🍈同哈密瓜可以係淡口唔好食,西瓜冇試因為冇refill,菠蘿試到一片幾好,但都係冇refill🤨。main course係牛,叫5成嚟到7成,質量感覺唔到5星出品,仲有,我行出去拎野,碟兩邊一左一右有放刀叉,牛仲有一半,仲乜成碟收咗我🤬,當時係8點左右,個場客唔多,好趕收工?因為我朋友生日同有少少唔舒服先冇當時同你哋反映。仲有上菜又係奇怪,我哋兩次唔嚮位,可以就咁放蒸蛋同牛扒嚮我哋張枱,我未去過5星酒店係咁,一定係客人嚮位先上菜。8點半後水都唔斟,乜嘢玩法?😤差不多9點,我出去抖氣未叫埋單,成張枱嘅野同你收晒😡點呀!既然係咁,我哋選擇離場。

整體體驗差