FEAST (Food By EAST)

餐廳: FEAST (Food By EAST)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
《不負責任食評—The Feast》評分:🌕🌕🌕🌕總評:每人大約$700多啲每張枱都坐得比較鬆動 環境比較昏暗中擺喺出面嘅海鮮、冷盤有啲放題感覺熱食即叫即做普遍質素都OK但要預佢選擇唔會太多甜品每一件都好精緻可惜比起舊年質素已經差咗啲——————————————《凍海鮮、冷盤》凍海鮮嘅選擇都係啲大路嘢生蠔有兩款不過兩款都係非常瘦非常細粒但係都清潔得乾淨嘅其他海鮮都冇乜大記憶點想講吓有款赤蝦刺身 睇落個樣好靚但係食落腥腥地另外凍盤有一款煙三文魚醬同南瓜mousse幾好食《熱食》現場拎到嘅熱食就只有中西湯各一款分別係苦瓜湯同南瓜湯個人就覺得中湯好好飲其他都要用QR code落單個人最鍾意就係嗰款牛扒帶子亦都煎得好靚其他就不過不失 無乜特別《甜品》款式都多,而且仲有gluten free蛋糕另外都有三款自製嘅Gelato個人比較鍾意食佢嘅Tiramisu甘草味Gelato好似飲緊涼茶咁
《不負責任食評—The Feast》
評分:🌕🌕🌕🌕
總評:每人大約$700多啲
每張枱都坐得比較鬆動 環境比較昏暗中
擺喺出面嘅海鮮、冷盤有啲放題感覺
熱食即叫即做普遍質素都OK

個人最鍾意就係嗰款牛扒
帶子亦都煎得好靚
其他就不過不失 無乜特別

甜品
款式都多,而且仲有gluten free蛋糕
另外都有三款自製嘅Gelato
個人比較鍾意食佢嘅Tiramisu