2010-04-07 8 瀏覽
第二次黎試呢間野,發覺冇第一次咁好食今次坐正BAR 枱,可以一邊食野一邊睇住師傅整鐵板燒,見到師傅已經換了人,估唔到連手勢都唔同埋。唔知係咪因為好多ORDER,快快手手求求其其,薄燒牛肉竟然幾件都有好明顯地方係冇煎過,雖然牛肉生吃都冇問題,..但我食得鐵板燒都係想食香口果種感覺嘛。鐵板魷魚鬚冇以前咁香口,同埋冇乜味咁,上次來我ORDER3次,今次一次就夠了。魚生方面,款式不算太多,但今次吃到的海螺很鮮甜,赤貝亦有那種帶點腥的鮮味,正是我喜歡的口味,所以亦點了兩次。三文魚刺身今次食著有皮的,同埋一件切開兩件孤寒成咁,睇見已經唔係好想食。串燒等了很久,所以只能ORDER一次。反正唔係太好食,所以一次也沒所謂。雞軟骨猶如乾屍,好似放左好耐咁, 一點油的色澤也沒有,見到已經反胃。燒墨魚串,跟雞軟骨剛好相反,唔係太熟。一品料理款式頗多,其中點了芝士年糕,幾香芝士味,但係呢D食物太"漏", 點了一客便夠了。總括唔算難食,但咁既價錢我期望質素應該好D
第二次黎試呢間野,發覺冇第一次咁好食

總括唔算難食,但咁既價錢我期望質素應該好D
2010-04-06
  • 海螺刺身