今日好開心同屋企人去咗荃灣西附近嘅一間餐廳食飯,估唔到去到一間人細美食小店,如果你有荃灣嘅朋友,一定要試吓呢一間餐廳呀,一間餐廳嘅裝修好靚,好有特色,用咗好多霓虹燈嘅招牌,去吸引顧客,而且好友香港嘅風味,入到去嘅時候,已經坐滿晒人,就知道呢一間餐廳好受歡迎,又排晒隊,所以我覺得呢一間餐廳已經好有保證,而且裏面嘅食物種類繁多,價錢幾隻實惠,裝修同埋整潔度都好好,衛生程度高,已經好加分,而且侍應嘅服務好殷勤, 笑容好有親切感,有賓至如歸的感覺,而且呢度嘅食物質素都好高,全部都係好有鑊氣,即叫即整,我哋叫咗好多嘢食,包括雲吞麵,全部啲雲吞都係好大件,而且佢哋嘅叉燒蛋飯,真係好好食,全部嘅蛋同埋豉油汁撈飯真係冇得頂,如果嚟到食嘅朋友,一定要叫呀,呢度物超所值
用餐優惠
試食活動