2023-02-16
頭盤加左$15轉左蘇格蘭煙三文魚沙律上枱真係好驚喜❣️擺盤好靚好有心思咁擺左個花花三文魚🌹完全唔似跟餐沙律~沙律菜好新鮮,份量大2個人食都ok👍🏻店家好貼心有個檸檬夾用來唧檸檬汁🍋烤美國安格斯肉眼牛扒:牛表面焦香味已令我食慾大增🤤但係擺盤咁靚,忍唔住要影多幾張相先~ 切開肉質紅嫩,但肉味香濃Juicy,我唔點汁食都ok~香草蒜片烤西班牙極黑豬鞍: 豬香味濃郁,油脂分佈均勻內嫩無筋,真正啖啖肉~套餐+$15就有一個甜品,雖然主菜已經好飽,個甜品係第二個胃🤪所以照叫都食到🤣心太軟即刻焗,熱辣辣既朱古力漿流出黎就聞到香濃朱古力味❣️甜度適中意大利芝士餅好creamy,口感有啲似雪糕~佢哋仲要係全日免收加一👍🏻 位置係以前水族館商場嗰度,姐係海山樓隔離,早去仲可以順便影下相添❣️東匯坊商場內部裝修亦都好有特色,好多打卡位~食完飯不妨影張靚相先走📸
意大利芝士餅好creamy,口感有啲似雪糕~