2022-09-17 183 瀏覽
今日整完野,屋企人話想食芒果糯米飯,咁見呢間最多like就信佢啦,去買外賣走. Ok. 原價68減7蚊到加盒2蚊,63蚊,我覺偏貴,但相信有質量既,照買. 然後一邊做野一邊等,有喇,一拎就走,趕住返屋企.返到去,比屋企人食,一睇,問去邊到買架? 高級餐廳黎架? 如果唔係,好搵笨喎,少得咁可憐. Ok. 咁試試係咪好高質所以好似法國餐咁咁少啦,食落,普通料黎ja喎,冇咩特別丫,正常貨,唔係特別高質丫. 完全令我一面尷尬,我又唔係唔肯比錢丫,比屋企人食好d,揀間多like架啦,定係我離地,唔識野,宜家普遍兩匙羹既芒果糯米飯係要成63蚊,係正常. 真係唔好介意我鄉下仔. 但對於我地黎講係非常差既體驗. 搵好野食變被搵笨咁. 錢係要賺,但都要賺得個客覺值得比你賺先得架. 唉.

芒果糯米飯
2022-09-17
15 分鐘 (堂食)