焼肉スマイル (燒肉smile)

YAKINIKU SMILE
2024-10-07 0 瀏覽
牛舌三味套餐:厚切牛舌,角切牛舌,薄切牛舌,每樣都有啱晒啲鍾意食牛脷嘅人!我同朋友本身都非常鍾意食牛舌,所以我哋就決定揀呢一個套餐,套餐有好多種唔同嘅嘢可以揀,我哋加咗$25可以食埋出邊嘅沙律自助,除咗菜之外,亦都有好多種唔同嘅韓式小食,呢一個價錢嚟講真係非常吸引,有醬油漬鵪鶉蛋,呢個係喺日式居酒屋非常好食嘅小食,呢度竟然可以任食!我同朋友都忍唔住每人食咗幾粒,佢嘅味道非常入味,而且食落去都非常香口🥺🥺 沙律亦都有好多種唔同嘅菜可以俾大家自由配搭,款式非常多,我食咗都覺得非常新鮮,加少少餐廳特別配搭嘅醬汁,成件事更加開胃!我哋個餐好快就到咗,首先有一個韓式嘅海帶湯,熱辣辣非常好飲,而且絕對冇味精,另外我就加咗個韓式蟹膏魚子飯,蟹膏味道非常香,加埋本身嘅飯非常好配搭,鍾意食蟹膏嘅朋友真係不能夠錯過,成個飯嘅味道亦都非常高級,真係好好食!牛舌嘅質素亦都非常高,紋理都好靚仔,睇得出餐廳係用高質嘅材料,所以呢一個價錢嚟講都絕對唔算太貴,而且喺同區嚟講我覺得可以接受!絕對唔會有好濃厚嘅雪藏味道,而且食落去嘅味道亦都非常有肉汁,個人嚟講比較鍾意食薄切,加埋蒜蓉同埋薑蔥嘅配搭,成個口感更加好食🔥飲品

飲品方便就叫咗個烏龍茶,跟餐嚟講都係加$10,價錢嚟講真係唔算好貴,而且用咗外賣杯,飲唔晒都可以拎走慢慢飲! 烏龍茶味都幾香,覺得都唔錯!整體嚟講都幾好食,而且坐得幾舒服,燒肉嚟講都不失為一個好選擇!!