2024-09-08 218 瀏覽
呢間新開既小店係油麻地,地鐵站附近,勁方便!首先私心推薦✨全新推出既西班牙檸檬啤酒,啤酒唔會好苦澀,反而有淡淡嘅檸檬清香,飲落仲有啲甜甜地,啱晒女仔飲!Happy Hour 時段(14:00-19:00) 仲要只係$38 / 1杯🍺小食呢度嘅小食有唔同款,我哋揀咗野生紅蝦配秘製醬汁同埋卡津雞翼,刺身嘅紅蝦好新鮮好鮮味,配埋酸酸辣辣嘅醬汁,好開胃🦐雞翼就炸得好脆,唔會用好厚嘅炸粉,調味有啲辣辣地,更加惹味🐤二人套餐套餐有餐湯、沙律、前菜、主食、甜品,餐湯係蕃茄凍湯,蕃茄味好濃🥫之後沙律一個簡單嘅鮮蝦沙律,好清新🥗前菜我哋揀咗凍腸拼盤,有唔同嘅Ham同埋芝士,份量啱啱好🧀主食我哋揀咗慢煮鴨髀同埋西班牙海鮮飯,油鴨髀一碟有兩隻,二人份量,每一隻都好大隻,啖啖肉食到有鴨味又唔會好騷🍗海鮮西班牙飯都有齊魷魚鮮蝦青口,重點一定係果醬汁,將啲飯同果醬撈勻,超級香,飯粒唔會過淋,幾硬身,質感啱啱好🍛甜品就係西班牙油條配雪糕,西班牙油條炸得好脆,雪糕係曲奇味嘅雪糕,熱辣辣嘅炸油條加一啖凍冰冰嘅雪糕,係好有層次嘅味道同口感🍧
呢間新開既小店係油麻地,地鐵站附近,勁方便!
小食
二人套餐