2020-06-01 66 瀏覽
最近因為疫情關係好多火鍋店都有Discount,最近係社交平台見到尼間7:30前離座有7折於是就係openrice book 5:30想著可以早少少離座享有優惠。剛剛坐低就問一個後生仔係咪有discount佢亦conformed我有就以為佢會埋單過時自動幫我打折,所以見到火鍋料同醬料都咁貴唸住算啦食好d,點知後來埋單原價照收我錢,我亦冇留意check單,收完我錢儲完Asian Mile我先發現。後來同返服務姐姐講佢就一句話儲左里數冇得退就算?!冇任何補賞!!我想問尼d唔係欺騙係咩??仲講咩之後黎會幫我折返?我之後先唔會再黎!坐低水都係要問先有,服務跟唔上,d野食咁一般收嘅價仲咁貴!我去香港是但一間台式火鍋店唔好過你?