2022-06-24
特選刺身丼 $88第一次食用赤醋飯嘅刺身丼👍🏼👍🏼個人覺得好特別,酸味更濃烈😋刺身丼都好多刺身,有三文魚、甘蝦、日本紋甲魷魚、三文魚籽及山葵葉角切魚,非常豐富👍🏼😍各款刺身都相當新鮮鮮甜,特別要講紋甲魷魚,食落有漿口嘅感覺而且鮮甜味突出👍🏼👍🏼日本牛肉壽喜燒 $98👧🏻好鍾意食壽喜燒,但唔多地方有。難得見到,價錢又唔貴,更係叫黎食啦🤣份量真係好多,勁多蔬菜同牛,食完真係勁飽。有好多唔同種類既蔬菜,鍾意食菜既人一定滿足到🤣🤣壽喜燒個汁甜甜地,味道岩岩好👍🏻一個鍋熱熱地,又食到勁多蔬菜,又有牛食,真係超滿足😋😋炙燒厚切鰻魚$18、飛魚籽軍艦$12、炙燒三文魚腩 $18壽司飯係用左赤醋,比起平時食既壽司飯會酸多小小,食落更開胃🤣🤣鰻魚既質素真係好高,一食落口有小小溶化既感覺,肉質都好軟熟,好似👧🏻之前係日本食既鰻魚🥺🥺飛魚籽既分量真係好多,而且食落好新鮮,依個價錢CP值好高👍🏻👍🏻三文魚腩入口即溶,炙燒嘅熟成到啱啱好,令到三文魚裏面嘅油脂迫咗出嚟,一入口就好重油脂嘅香味👍🏼👍🏼👍🏼加州卷(4件) $28外圍嘅飛魚籽數量多,基本上同出面嘅加州卷一樣,但中間嘅配料出面大件😄味道方面都真係用左赤醋
日本牛肉壽喜燒 $98
炙燒厚切鰻魚$18、飛魚籽軍艦$12、炙燒三文魚腩 $18
加州卷(4件) $28
外圍嘅飛魚籽數量多,基本上同出面嘅加州卷一樣,但中間嘅配料出面大件😄味道方面都真係用左赤醋食落好新鮮好特別😋😋