2023-09-19 46 瀏覽
已經見過好多人介紹呢間萬花筒餐廳,一直都好想嚟,終於約到朋友一齊去喇😍入到嚟真係好靚,成間餐廳好似藝術品咁,影相影到唔捨得走🤭🤎法國慢煮鵪鶉髀伴牛油炒雜菌好少地方有得食鵪鶉髀,仲要係慢煮口感軟滑,鹹香味十足,如果淡少少會更好,炒雜菇好重牛油香味,幾好食🤎西班牙伊比利亞辣肉腸白酒忌廉煮藍青口配牛油多士估唔到擺盤又幾靚,青口味道鮮甜,忌廉汁唔係平時普通嘅味道,有特別調製過好出色☺️🤎自家製鰹魚南瓜濃湯配特色法國奶油甜包一向都好中意南瓜同魚湯,但係mix一齊又未試過,估唔到咁夾😍口感濃稠,味道濃郁🎃🤎潘朵拉盒子-延續為咗個甜品而來的餐廳🍴好似藝術品咁賞心悅目☺️外層係竹炭味,入面係流心忌廉同麻糬,口感都幾特別,值得一試🤎宇治抹茶珍寶牛油果奶昔呢款飲品係我飲過最好飲嘅牛油果產品🥑飲到底仲飲到香濃嘅抹茶味🍵🤎伯爵茶拿鐵伯爵茶味香濃,而且口感順滑,拉花仲要好靚😍一定要試下🦥漫花燈火OMG (土瓜灣)土瓜灣九龍城道68號瑧尚U PLACE 2樓201號舖🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌼懶好食指數:4.6/5🌼懶住去指數:4.9/5🌴只想懶住食、懶住玩、歡迎餵食🌴💤🦥得閒就Follow吓,不過懶得Follow翻你🦥💤

🤎法國慢煮鵪鶉髀伴牛油炒雜菌

🤎西班牙伊比利亞辣肉腸白酒忌廉煮藍青口配牛油多士

🤎自家製鰹魚南瓜濃湯配特色法國奶油甜包
🤎潘朵拉盒子-延續

🤎宇治抹茶珍寶牛油果奶昔

🤎伯爵茶拿鐵
伯爵茶味香濃,而且口感順滑,拉花仲要好靚😍一定要試下

🦥漫花燈火OMG (土瓜灣)
土瓜灣九龍城道68號瑧尚U PLACE 2樓201號舖
🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
🌼懶好食指數:4.6/5
🌼懶住去指數:4.9/5
🌴只想懶住食、懶住玩、歡迎餵食🌴
💤🦥得閒就Follow吓,不過懶得Follow翻你🦥💤