2022-11-03 56 瀏覽
成日經開耀華街都會睇到呢幢商廈樓下都會排左好多人😵‍💫之前一直都有朋友講開呢間餐廳裝潢都有點特式,加上係我愛既pop art feel 咁就決定試下今晚一行四人,Order 左以下菜式😁🔅法式龍蝦湯🔅蒜蓉包🔅小食拼盤🔅雞翼多重奏🔅孖寶Pizza (任選2款口味)🔅燒汁雞扒麻醬撈冷麵 🔅忌廉松露野菌飯 🔅比利時窩夫🔅香蕉賭船🔅黑牛🔅秘密花園水果茶真心想特別一讚個 燒汁雞扒麻醬撈冷麵,真係同平時的有分別,麵質係揀選左意大利粉,口感唔會好軟,反而彈口🍝另外Pizza 孖寶都好薄身,好岩我地呢啲愛食薄批既人😆仲要個邊脆卜卜,好香,又唔怕食得好飽,其實講完好矛盾,不過又真係好香口,仲要可選兩種味道,真係一個批滿足哂四人口味🤩雞翼多重奏,因為唔太食到辣就叫左柚子,玫瑰,水牛城味,都係個句 一款三味,又係岩哂貪心既我🤪 因為可以樣樣都試到,玫瑰味好特別,好少食得到其實整間餐廳裝潢都好新穎,好岩打卡同慶祝,不過因為幢大廈太多食肆,樓下架lift就比較多人少少,千其唔好嚇親🫣埋單食咁多野都係每人二百零,仲坐左兩小時吹水,靜靜地friend 聚下,算係咁啦

今晚一行四人,Order 左以下菜式😁
🔅法式龍蝦湯
🔅蒜蓉包
🔅小食拼盤
🔅雞翼多重奏
🔅孖寶Pizza (任選2款口味)
🔅燒汁雞扒麻醬撈冷麵
🔅忌廉松露野菌飯