2024-11-25
哎呀好靚呀!唔止係個餐廳佈置連啲嘢食都好靚😍😍😍😍去到先知原來唔係西式嘢食,係有東南亞特色嘅混合料理我好鍾意食泰國嘢印尼嘢!即刻流晒口水🤤🤤🤤🤤唔係得個靚字,係好食的,食得我好高興,介紹一下但係Menu 比較多英文食材同地道嘢食名我哋都研究咗一陣,有啲係我譯出黎既🌸Signature pani puri香料炒肉碎酥炸球我本身好鍾意食生菜包,啲肉碎無論餸飯定係包菜都好好味,成日忍唔住一啖又一啖,第一次包呢個包印度特色嘅酥炸球,幾特別,個球本身冇咩味道,但係鍾意食卜卜脆嘢嘅人應該會好鍾意!啲肉味道適中,我自己可以食到再重口味啲😂🌸Ton Hum Ravioli with ricotta and spinach冬陰功菠菜意大利餃大讚個冬陰功味,如果佢有湯我一定會飲晒,酸辣咸全部都係我鍾意嘅比例!入面仲有好多菇,入晒味,食哂!又係好特別配意大利餃,值得試試!🌸Velvet Goldmine 紫醉金迷紫甘藍Cream 既燉飯,唔『流』好好食,上面仲有好多海鮮,本身我麻麻哋食蝦,但係佢上面有一層芝士啲蝦都好香好味道!仲有好多隻青口!🌸 焦糖糖餅乾奶昔 芋香紫米露奶昔本身想要香蕉朱古力奶昔,冇晒揀咗
連啲嘢食都好靚😍😍😍😍
去到先知原來唔係西式嘢食,係有東南亞特色嘅混合料理
我好鍾意食泰國嘢印尼嘢!
即刻流晒口水🤤🤤🤤🤤
唔係得個靚字,係好食的,食得我好高興,介紹一下
但係Menu 比較多英文食材同地道嘢食名
我哋都研究咗一陣,有啲係我譯出黎既
🌸Signature pani puri
香料炒肉碎酥炸球
冬陰功菠菜意大利餃
又係好特別配意大利餃,值得試試!
🌸Velvet Goldmine 紫醉金迷
🌸 焦糖糖餅乾奶昔 芋香紫米露奶昔
本身想要香蕉朱古力奶昔,冇晒揀咗芋香紫米露,兩杯都好不得了!本身驚好甜,又唔會喎!我冇牙痛🤭🤭🤭
仲可以好快飲咗半杯🤭🤭🤭🤭 哎呀我認可,要試吓,一齊肥🤭🤭
嘢食好特別,十分有興趣試埋佢哋其他菜式
本身想食pancake,但係飽飽了,下次食吧