2021-08-13 986 瀏覽
Happy Friday同朋友一行三人預早訂左呢間餐廳,食物質素都可以啦,個牛油雞翼同四重芝士pizza係OK既,但明太子意粉唔夠熱,同埋烤春雞好乾同過咸。食物都係其次,佢既服務質素真係不感恭維,我地知道只有90分鐘用餐時間,6:55入座,7:45同我地講last order,我地加左個甜品,而且同佢講後加既烤春雞未到喎。8:00有個女侍應望住我地,咁我哋就追問佢甜品未到,佢見到我地仲未開始食雞,就反問我地隻雞係咪等埋甜品先食🤯 我地問佢想要多把刀黎切雞, 疫情下其實大家都習慣用公筷,呢間所謂黃店竟然望住我地各人枱面上既刀同另一個男侍應講左句「又要公筷喎」⋯⋯🤬 呢90分鐘完全係睇人面色,服務態度極差,淨係想趕客翻枱,大大影響用餐體驗!疫情下餐廳提供拎公筷係基本,唔會再有下次😠😡😠😡

2021-08-13