2023-10-06
慳妹跟住優惠走💨最近同屋企人食飯,㨂左去 pizza express🍕,因為做緊有「1 + 1 = 3」優惠,任何主菜買二送一,抵好多!我地提前online 訂座,唔洗屋企嘅老人家等🙏🏻❥ 健康輕盈沙律🥗 $146食菜唔係中菜嘅專利,呢個沙律都有羽衣甘藍、青菜🥬同羅勒,仲有mozzarella cheese、牛油果🥑、烤南瓜、紅菜頭,配搭果仁及黑醋醬,非常豐富❥ 北京烤鴨薄餅 $168呢個係帶有中國特色嘅pizza,薄餅上面有鴨胸、青蔥、青瓜、mozzarella cheese,鴨胸美咊甘香,配上特色填鴨醬,真係好有食緊片皮鴨嘅風味本身仲會有辣椒碎,我想走辣,所以叫職員唔好加❥ 蘑菇燴長通粉 $146難得有得食長通粉🤩蘑菇口感柔焾,長通粉質感剛好,掛住松露油,好香滑,creamy得黎唔會好濟❥ 1664 Brut Combo $208呢個set包括辣牛肉青椒傳統薄餅,配埋1664 Brut拉格啤酒🍺辣味嘅免治牛肉整得好有印度特色、配上青燈籠椒、紅洋蔥及mozzarella cheese,加上餅底嘅番茄醬🥫,味道好滋味1664 Brut拉格啤酒充滿氣泡感,味道較清,有淡淡花香同葡萄香氣🍇
❥ 健康輕盈沙律🥗 $146
❥ 北京烤鴨薄餅 $168
本身仲會有辣椒碎,我想走辣,所以叫職員唔好加
❥ 蘑菇燴長通粉 $146
難得有得食長通粉🤩
❥ 1664 Brut Combo $208
1664 Brut拉格啤酒充滿氣泡感,味道較清,有淡淡花香同葡萄香氣🍇,濃度唔算高,但飲落夠爽!
Btw 沙田分店人流較高,餐廳以細枱為主,上網預約4人為上限,如果人多想慢慢坐低傾計,預約尖東分店覺得較合適,感覺更悠閒