呢個冬日凍凍哋,令人特別有胃口食個豐富大餐!想遠離鬧市,不妨入馬灣寧靜離島走走👣,於挪亞方舟度假酒店品嚐了「環球海鮮美饌盛宴 - 自助晚餐」,有青馬大橋夜景🌉,又有各式佳餚包括波士頓龍蝦🦞、鱈蟹腳🦀、麵包蟹🦀、酥炸廣島蠔🐚 及各類刺身等海鮮。海鮮方面,款款都好新鮮鮮甜😍,龍蝦仲無限供應,厚肉多膏🧡,一定要多點呢!而熱葷方面,更有多款招牌美食如冬日不能少既熱溶瑞士芝士🧀 自助吧、香煎鴨肝多士🦆 配紅桑子黑醋、中式有養生美人雞鍋🐥、有機露絲瑪利烤羊架🐏、澳洲和牛面頰🐮 及松露醬蟹肉🦀燴飯等,超級豐富。當中既鴨肝不油膩而滿有油香,加埋香脆多士味道很邪惡誘人😋,我忍唔住食左幾塊🖤。而澳洲和牛面頰肉🐮 炆得超軟淋入味,入口鬆軟帶Q 不黏牙,讚!仲有仲有,熱溶瑞士芝士🧀濃郁香濃又熱辣辣,睇住廚師👨🏻‍🍳即席製作,未食已經好期待!現場仲有多款精緻甜品🍰:如珍珠奶茶布甸🍮、黑糖燉蛋芝士餅、君度香橙餅及瑞士 MÖVENPICK 雪糕🍨等。而珍奶布甸😳,布甸夾雜煙韌口感,估唔到既驚喜! 中西合璧甜蜜滋味、溫馨滿載,來個冬日豐盛大餐✨。食飽再可到鄰近沙灘Chill 吓⛱欣賞璀璨夜色🌉💫成個體驗都好度假moo
呢個冬日凍凍哋,令人特別有胃口食個豐富大餐!

又有各式佳餚包括波士頓龍蝦🦞、鱈蟹腳🦀、

麵包蟹🦀、酥炸廣島蠔🐚 及各類刺身等海鮮。

海鮮方面,款款都好新鮮鮮甜😍,龍蝦仲無限供應,厚肉多膏🧡,

一定要多點呢!

食飽再可到鄰近沙灘Chill 吓⛱欣賞璀璨夜色🌉💫成個體驗都好度假mood。