2022-09-14
魚米真係犀利,開到到處都係,平時見係連鎖店,以為好似快餐店咁,興趣不大。今日行經南昌v walk商場,行到累想搵個地方坐下食d野,但又唔想食太貴當正餐,就揀左魚米。首先一讚服務態度十分好,宜家真係好少快餐茶餐廳形式的餐館可以保持良好服務態度水準,特別係個個阿哥,十分好招呼,真係服務員的典範,內心都感到要多謝佢。講返野食,我們見呢度有魚鍋,就點了魚湯左口魚配白飯,又點了酸菜黑魚片米線,呢度實在抵食,我們再點了魚湯韭菜餃,椒鹽多春魚,炸腐皮魚角,真係好豐富。特別一提個魚湯類別真係好好味,魚湯夠香濃又不膩,而且飲落還覺得很美顏,絕對值得推薦。我再想推介韭菜餃,大大粒好足料,皮薄肉多,泡在魚湯裡吃也是超好吃的。另外炸腐皮魚角同椒鹽多春魚就多多香多多脆,可以就咁食,十分香脆滋味,泡到魚湯裡另一番口味,真係好好的配搭啊。以後去魚米食飯,就知道要點咩野食配搭啦。
以後去魚米食飯,就知道要點咩野食配搭啦。