2024-12-03 0 瀏覽
最近去咗試呢間放題,好豐富。選擇超多,性價比高!首先講刺身,三文魚、油甘魚呢啲基本款已經唔錯,油脂豐富。佢哋仲有馬刀貝、赤貝、白玉貝呢啲比較少見嘅刺身,都鮮味!我哋仲加咗鮑魚、魚子醬、蟹腳同象拔蚌,呢啲高級食材喺放題度食到,真係超抵!鮑魚彈牙,魚子醬咸咸地,蟹腳肉質鮮甜,象拔蚌爽口!壽司方面,款式同樣豐富!火炙左口魚邊、和牛火炙、鵝肝帶子都有!每一件壽司都製作精細,最好係細細件唔怕浪費,唔夠又可以再叫。雙色拖羅蓉花之戀、海膽醬火炙蟹棒壽司呢啲特別嘅壽司,賣相精美!放題連泰式料理都有,我哋試咗泰式燒元貝、炭燒豬頸肉同泰式蝦餅。元貝燒得恰到好處,鮮甜多汁;豬頸肉香脆;泰式蝦餅香脆彈牙。除咗呢啲,仲有炸物同串燒,例如大蝦天婦羅、茄子天婦羅、芝麻炸雞翼等等,全部都炸得金黃香脆。最後,甜品方面都有好多選擇。

最近去咗試呢間放題,好豐富。選擇超多,性價比高!