招聘中
時薪 (面議)
$18,000-$21,000
月薪 (面議)
2024-06-27 992 瀏覽
呢間湖南菜成日都有人排隊,於是我今日早咗放工,特登去咗冇咁多人嘅時段食😏首先就要講下佢哋嘅小筍炒臘肉,入面嘅筍片又嫩又脆,加埋肥美鹹香嘅臘肉,🤩🤩真係唔俾人失望。咬落去都滑滑嫩嫩,好有咀感,非常入味!😋再有佢哋嘅雪豆酸菜肉末,😘色香味俱全!肉末既鮮嫩,雪豆亦非常爽口,再加埋酸酸甜甜嘅調味,令人一口接一口。😆😆真係好到想掃光件碗!😚除咗呢啲,佢哋嘅香椿炒雞蛋亦非常出眾!炒得好熟好香,雞蛋細細塊又入味,仲有好多香椿點綴其中,好鮮美!😀😀其他如糍粑同油條呢啲配菜,🤘🏻😼都毋容置疑係相當出色!糍粑無論係質地定味道,都幾乎超越坊間大部分,特別有嚼勁。😳😳油條亦炸至金黃酥脆,軟硬適中,真係令人忍唔住連食幾件🫣🫣仲有我最鍾意嘅,佢哋嘅檸檬茶!🤤用料實在,分量十足,而且味道清新淡雅,唔會過酸過甜。特別適合配搭酸菜同臘肉等重口菜式,幫襯得剛剛好!🤗最後,我要講講呢度嘅環境同服務。職員非常親切熱情,對客人嘅需求都照顧得周到。🫡🫡