2021-11-11
🍴蒲燒饅魚 雙份日本滑蛋 牛油果芥末醬 牛角包 HKD78大大份😍本身以為饅魚唔係咁多 點知兩件都又厚又大件 味道仲好濃郁添😋滑蛋又係好多 食到牛油奶香味同埋名副其實咁滑🙈個醬唔係好食得出 反而食到有檸檬汁味 但係唔會唔夾🤣牛角包亦外脆內軟 連埋啲餡食好滿足🥐推薦❗️🍴大滿足早餐配自家製果醬 HKD128普通all day breakfast嘅配菜都有🥰滑蛋同樣都係咁好食😚要提嘅係佢個爆芝腸 一食入口係爆汁咁超juicy仲好有芝士香 大驚喜😳另外仲有個QQ貓造型嘅多士 烘得岩岩好 脆得黎唔乾 玫瑰士多啤梨醬打開蓋已經好香 甜味較重 會有清清嘅玫瑰味 入面仲有果肉 絕不馬虎👍🏻🍴痴_線朱古力(Hot)HKD55超人氣野飲點會唔試🙈上枱真係超多朱古力 就咁試一啖小朋友口味嘅🧜🏻♀️會覺得有啲苦😛建議攪勻先飲 就會覺得真係超級濃郁好似同平時食朱古力咁只係變左飲 但唔會覺得好甜😹一路飲仲會有朱古力碎起入面增加口感🍫🍴法國朱古力牛奶(Hot) HKD45呢杯就應該純粹係無左面果啲朱古力碎 然後奶嘅比例佔多少少嘅感覺☺️味道差別不大 入口會再滑啲同埋甜返少少🙆🏻♀️-✾味道覺醒指數: 4.2/5 抵食
🍴蒲燒饅魚 雙份日本滑蛋 牛油果芥末醬 牛角包 HKD78
🍴大滿足早餐配自家製果醬 HKD128
🍴痴_線朱古力(Hot)HKD55
🍴法國朱古力牛奶(Hot) HKD45
✾
味道覺醒指數: 4.2/5
抵食指數: 3.7/5
服務指數: 3.8/5.