2025-01-30 364 瀏覽
尖沙咀🚇 K11Art Mall 入面呢間 SLOW COW 主打🤩慢煮牛同豚肉日式丼,不但高質好味而且💰價格實惠,食飯時間大排長龍😆,係呢個商場入面嘅超人氣之選!慢煮熟成牛肉🥩配淡麗蛋白炒飯加上日本「蘭王」生雞蛋黃🍳,再配埋秘製熟成牛🌶️辣肉醬 ,呢個組合十分之有驚喜😍,慢煮熟成牛肉入口嫩滑🐂牛味濃,淡麗蛋白炒飯🍚軟熟香甜,撈埋生嘅日本「蘭王」蛋黃🥚好甘香,秘製熟成牛辣肉醬更加係🍚白飯小偷!慢煮極上熊本豚🍖配日式炒雜菜加上半熟🇯🇵日本溫泉蛋,再配埋含果仁嘅🍅半乾茄芝士醬,呢個組合亦都好正,🐖慢煮極上熊本豚肥美甘香,日式炒雜菜🥬感覺好健康,半熟日本溫泉蛋♨️滑漏香甜,含果仁嘅半乾茄🧀芝士醬味道十分之有層次!