見到朋友係ig post story 見到好吸引😍食完先知原來將軍澳都有分店👀等我仲去左旺角食😂不過旺角店既裝修俾我既感覺係好似喜茶😂成個feel都好文青,但居然係主打食火鍋,呢個配搭都幾創新😜👉🏿✨招牌臭臭鍋 Hkd 108 💸📌朋友叫左小辣,入面真心幾多料,又鴨血、米糕、牛肉、臭豆腐、肉丸、金菇等,平時比較細食既應該一個鍋係食唔晒,唔太餓又想試既朋友仔不妨可以叫一個share再叫小食👾小辣黎講呢個唔會太辣😈👉🏿✨韓國泡菜鍋 Hkd 112 💸📌韓妹緊係要食番韓國野😆(嘔)其實見到有呢個鍋諗都唔洗諗就決定左,快到🙄不過呢個入面因爲有泡菜,佢會愈煮愈辣,店員就話嗌bb辣好😅但點知叫左bb辣都仲係好辣!要瘋狂飲野先得。泡菜鍋啲料同樣都多,豚肉、泡菜、豆腐、公仔麵、蛋、娃娃菜...反正又係勁多料,絕對食得飽👍🏿👉🏿✨芝士莓莓 Hkd 39 💸📌特別小小間正門一入去係間茶飲店,芝士奶蓋乜乜乜...要有既款麵有齊晒~打邊爐落埋單飲奶蓋不知幾正~呢款就比較common 啲,飲落麵食到果肉,奶蓋比較咸,不過撈勻飲都ok既😍👉🏿✨滿杯紅柚子 Hkd 35 💸📌呢個真心勁爆推介!我真係好中意飲紅柚😂同

👉🏿✨招牌臭臭鍋 Hkd 108 💸

👉🏿✨韓國泡菜鍋 Hkd 112 💸

反正又係勁多料,絕對食得飽👍🏿
👉🏿✨芝士莓莓 Hkd 39 💸

👉🏿✨滿杯紅柚子 Hkd 35 💸

📌呢個真心勁爆推介!我真係好中意飲紅柚😂同樣酸酸甜甜帶小小沙冰既好感,飲落有啲甘香,正呀😈