真係好耐無出去打邊爐今日去尖沙咀搵朋友,梗係要搵間坐得耐又岩食既地方啦🤔最後佢帶左我去啲間,真係有小小令我意想不到既餐廳🤩原來而家有餐廳可以做到任食7小時無限量任飲任食‼️真係超開心🥰同朋友order 左🔆烤魚雞煲火鍋放題套餐套餐包左幾樣野,首先係三揀一雞煲、牛尾煲、豬手煲,食完仲可再添!之後就係烤魚,有4款口味,麻辣味、酸辣味、香辣味、醬香味!最後再揀湯底打邊爐!嘩! 真係一次滿足曬我好多個願望一開始我就揀左秘製火焰牛尾煲!火焰完,味道提升左,啲牛尾調味好濃郁!好入味又好淋,好味道!唔夠食仲可以添!之後就係烤魚,揀左香辣味海爐魚肉質鮮味,有咬口,而且個湯汁調得好野味,食到停唔到口!魚都可以再添!最後換上自己揀既湯底,就係我而愛既打邊爐時間除左自座吧有好多野飲仲有好多野食,好多種台灣丸子、好多款菜!仲可以order好野,有啲熟食小食,同埋海鮮同牛肉魚皮同麻辣雞腳都好味!牛板腱質素都好高,肉味香濃!而且本地滑牛都好出色,新鮮又有牛肉味! 最後梗係甜品時間,雪糕、雪條,應有盡有!同朋友食左差唔多3個鐘再傾左成個鐘計,真係好耐無試過可以咁舒服食咁耐! 好正!
真係好耐無出去打邊爐
今日去尖沙咀搵朋友,梗係要搵間坐得耐
又岩食既地方啦🤔
最後佢帶左我去啲間,真係有小小令我意想不到既餐廳🤩

同朋友order 左
🔆烤魚雞煲火鍋放題套餐

套餐包左幾樣野,首先係三揀一
雞煲、牛尾煲、豬手煲,食完仲可再添!
之後就係烤魚,有4款口味,麻辣味、酸辣味、香辣味、醬香味!
最後再揀湯底打邊爐!

嘩! 真係一次滿足曬我好多個願望

一開始我就揀左秘製火焰牛尾煲!

火焰完,味道提升左,啲牛尾調味好濃郁!

好入味又好淋,好味道!唔夠食仲可以添!

之後就係烤魚,揀左香辣味海爐魚

最後換上自己揀既湯底,就係我而愛既打邊爐時間

仲可以order好野,有啲熟食小食,同埋海鮮同牛肉
魚皮同麻辣雞腳都好味!

牛板腱質素都好高,肉味香濃!

而且本地滑牛都好出色,新鮮又有牛肉味!

最後梗係甜品時間,雪糕、雪條,應有盡有!

好正!