2023-05-23
聽住禾輋嘅朋友講,有間好抵飲嘅燉湯,即刻吸引到好鍾意飲湯嘅我。去到睇餐牌先發現原來係早幾日食過荃灣川魔既分店,即刻再叫佢試勁好食既麻辣魚皮,哩間都係口感好爽脆,帶香辣味,正😍花膠螺頭干貝燉雲吞雞湯個紫砂鍋都幾大下,入面大概有¼隻雞,仲有兩大粒雲吞,花膠,同埋少量湯料,倒出嚟應該都有兩大碗湯,真係超級足料份量多,好抵飲。上湯小籠包一籠四隻,皮有厚度,包有豐富嘅湯汁。蓮藕苗炒豬頸肉爽脆嘅豬頸肉,配上帶有酸味嘅蓮藕苗,似酸辣炒嘅味道,餸飯一流。香葉肉碎配鍋巴有超重嘅香芹味道,配上脆脆嘅鍋巴,鍾意食香芹嘅朋友可以試吓。芝士奶蓋茉香綠茶濃厚又邪惡嘅芝士奶蓋,配上唔太甜嘅綠茶🍵係我杯茶😝曲奇熊貓朋友話呢杯唔係野飲咁簡單,有一球曲奇雪糕同埋Oreo餅乾,飲落曲奇味濃,鐘意食Oreo既朋友一定要試一試😋店員推介左做會員既優惠,都幾吸引,朋友住得近即入會😂1. 消費有9折2. 享有優先訂座3. 定期贈送會員優惠4. 半價飲品(不包括生啤類)
花膠螺頭干貝燉雲吞雞湯
上湯小籠包
一籠四隻,皮有厚度,包有豐富嘅湯汁。
蓮藕苗炒豬頸肉
香葉肉碎配鍋巴
芝士奶蓋茉香綠茶
濃厚又邪惡嘅芝士奶蓋,配上唔太甜嘅綠茶🍵係我杯茶😝
曲奇熊貓
店員推介左做會員既優惠,都幾吸引,朋友住得近即入會😂
1. 消費有9折
2. 享有優先訂座
3. 定期贈送會員優惠
4. 半價飲品(不包括生啤類)