2017-01-12 162 瀏覽
突然想食拉麵,上開飯啦搜尋下,睇下旺角呢頭附近有邊間多笑面先😁😁宮葉嘅價錢都幾吸引,無lunch or tea set,但$50蚊食到個拉麵,而且無加一,算好好吧!主打食品分:拉麵、飯、甜品甜品實在眼花撩亂,選擇困難症上身,推介現正士多啤梨季節種類,粉紅粉紅,好靚、好吸引😍😍我肚餓,選咗拉麵+芝士撻和風豬軟骨拉麵呢碗麵嘅分量,$50幾蚊算好正常!配菜有齊糖心蛋、紫菜、旬件、黑木耳,樣樣都好味😆😆主菜豬軟骨,醃得好美味,而且好入味,鍾意軟骨邊嘅位置,唔多肥膏痴住,好味到覺得唔夠食😛拉麵好食,呢度煮得啱啱好,唔太軟身。湯底豐富,香濃麻油之餘,仲好厚身嘅湯汁,好好飲👍🏻👍🏻流心芝士撻食完個拉麵已飽,但好想食流心芝士撻,於是放縱一下,order埋呢個邪惡甜點。撻底係我喜愛嘅曲奇底,鬆化嘅質地,幾好;內裏係cream cheese,溶溶地咁,未至於流心,味道好正,好好好味道👍🏻👍🏻👍🏻

主打食品分:拉麵、飯、甜品

我肚餓,選咗拉麵+芝士撻
和風豬軟骨拉麵
呢碗麵嘅分量,$50幾蚊算好正常!

配菜有齊糖心蛋、紫菜、旬件、黑木耳,樣樣都好味😆😆

流心芝士撻

2017-01-11