2021-06-24 994 瀏覽
話說我連續2星期都食極尚大喜屋,因為真係好抵食,野食選擇又多。今次食尖沙咀呢間。午市$198再加一。未到12點都已經俾我地入左座先👍🏻唔使係出面排隊夠鐘先入。而家轉左QR CODE落單,環保好多!又可以睇返自己嗌左啲咩,有咩未到可以同侍應講返,唔使重覆再落order.一坐低例牌一定嗌左刺身先啦😋刺身:三文魚,油甘魚,北海道帶子,北寄貝,鮮赤貝,八爪魚,希靈魚,赤海蝦,甜蝦,松葉蟹腳,最愛甜蝦,夠鮮甜。以下都係食過覺得好味必試既: 海膽軍艦,蒜片炒牛柳粒,燒北海道帆立貝,鹽燒牛舌,燒有機菠蘿,風味淋燒魚干炸物:芝麻雞翼,紫心香芋丸,炸貓山王,吉列蠔,一口芝士,炸蝦天婦羅,南瓜天婦羅,一口甜蕃薯仔天婦羅有個highlight就係呢到竟然有得食沖繩海葡萄?!!我見到有即刻嗌左呢個沖繩海葡萄沙律!食落唔太咸,唔腥。海葡萄我係出邊日本餐廳有食過,但放題真係未試過有得食。未試過既一定要試下!有梅酒飲!仲要唔係溝到淡曬果隻,正!食飽飽以Hädgen-Dazs 芒果紅桑子雪糕做結尾,超滿足🤤

一坐低例牌一定嗌左刺身先啦😋

以下都係食過覺得好味必試既:

有梅酒飲!仲要唔係溝到淡曬果隻,正!