2024-06-21
御滿屋日本料理地址:旺角彌敦道655號胡社生行1樓性價比超級高既日式放題料理😍😍餐廳位置極度方便,位於香港既市中心,旺角站一出就到!而餐廳人氣亦相當高,長期滿座,好多人排隊,好彩我地早咗少少到,否則一定有排等或者要等到下一輪先有得食了!今次係我第二次食,上次就同啲舊朋友,今次帶另一半過黎試吓!餐廳轉晒做QR Code落單,落單快好多,亦方便好多,大勢所趨,環保啲唔用紙都係好既~而食物款式種類多到不得了,日式料理既刺身,天婦羅,壽司,手卷,熟食,生蠔等等,應有盡有😍😍今期仲有榴槤任食,超級超級正!👍鍾意食榴槤既一定唔好錯過!!我自己最鍾意食既就係刺身啦😍刺身選擇非常豐富,從鮪魚、鮭魚到鰭魚等各種海鮮應有盡有。每一片刺身都新鮮肥美,切工精細,口感清脆得黎又好鮮甜,真係好正!不論是色澤、擺盤還是分量都非常講究,體現了日式料理的精美追求。而且價格唔算貴,$200幾/1人就已經可以任食咁多美食,物超所值添啦😊😊
地址:旺角彌敦道655號胡社生行1樓