2018-11-28 1127 瀏覽
咁啱嗰日因為有啲事所以要去灣仔,喺利東街行行吓之際,突然撞到一個朋友!原來佢喺附近返工,因有太耐無見啦,咁我哋就即興去咗食返一個lunch先!因為我甚少會去灣仔區,唔知有乜好食跟住朋友就。帶我去咗呢間餐廳。呢間餐廳我地一上去都唔算太忙,可能因為時間仲早既關係啦。因為lunch時間無單點 只有lunch memu,不過價錢都相對地比較平,最後我點了最貴個份牛扒,服務員仲話俾我聽個lunch set仲有個湯同甜品。可能因為呢間餐廳附近有好多寫字樓,我哋見到一點鐘到幾乎全場坐滿。雖然價錢便宜但係食物質素都唔錯。而且出餐的速度也很快服務生態度非常殷勤,所以這間餐廳值得一試。