2015-10-12 677 瀏覽
4點幾先黎食第一餐 所以2口子只係叫一個雙拼餐 $36咋 今日天氣突然涼左好多 所以叫左碗湯 (平時會叫凍飲架呢)而且一黎就食 唔記得影相講真呢間分店衛生就麻麻 有個位係垃圾桶隔離 而且出菜位下面就有一大堆垃圾 不過味道依然如此好味 叫左泡菜煎餃 招牌水餃 上菜全部熱辣辣 勝在店舖夠細卦 哈哈 泡菜爽口辣味夠 食完一舊又一舊而水餃係即滾 所以耐少少 但肉質鮮嫩 皮唔薄但又唔會成口粉 加啲醋 加啲辣醬 正!而個肉丸湯 好夠熱辣辣 飲完個人暖晒 只是全碗都係特咸味 好多芫茜 肉丸肉質似粉狀 口感同味道一般中途遇上2位男士 話食唔晒 俾返碟水餃 店員 仲講左句:唔洗退錢架啦 係唔想浪費店員可能一面愕然 所以男子先咁講卦?但店員接過 都冇不滿 所以態度算係好啦 有啲人可能會講:食唔晒仲想退錢? 不過佢地冇 至於點處理碟野 我就唔知啦 店員仲好好心 有位老伯撞聾 佢地都好有耐性問清楚要椰菜饀 定 韮菜饀呀!

泡菜爽口辣味夠 食完一舊又一舊

2015-10-11