(非會員)
同幾個朋友一齊試過d 餸. 第一道餸係 "金山扒翅", 大大舊翅, 夠晒份量. 最中意就係所有餸菜不含味精制作, 啱晒我地而家追求健康飲食. 最正, 最有特色嗰幾味餸就係招牌三色蝦及 花雕蛋白蒸蟹 . 三閊蝦有黃金蝦, 鼓油蝦及芝士蝦丸, 朋友最中意芝士蝦丸, 未摆上枱, 佢地話已經聞到好香既芝士味.食落又唔覺"漏", 芝士份量控制得啱啱好. 另外花雕蛋白蒸蟹, 有好香既花雕味. 但卻沒有苦澀的酒味. 令唔飲酒既朋友, 讚不絶口!而原汁鮑魚扣山珍海味卻份量十足, (有鮑魚, 花膠, 及海參, 而鮑魚的份量是每位客人都有一個), 清蒸海班: 是用貴價的老虎班, (圖中的班是三人份量而已, 十人份量的會大幾倍) 金銀蒜蒸聖子皇: 好食但又不肥膩.而天下第一雞 則非常滑. 但略嫌不夠鮮甜. 可能是老板和我們認識, 給我們三個人一隻鷄的份量太大, 令我們覺得有得 略遜一籌.總得來說 是非常不錯的. 因為$216 就可以吃到那麼多貴價的餸菜, 而且有紅酒, 汽水,啤酒及生果送. 最適合一班朋友聚會, 及一些小的飲晏.
瑤柱扒西蘭花
招牌三色蝦 (此乃三人份量, 自家制作, 芝士蝦丸香而不膩)
花雕蛋白蒸蟹 (有花雕香味, 但冇酒既苦味. 朋友話好正)
天下第一雞
瑤柱扒西蘭花