2017-08-16
媽咪生日,今次帶佢去左食有機菜第一次去,出面賣菜,入面餐廳,菜全部都標榜係“有機“,價錢都好公道,不太貴另外仲有有機油,醋,俾大家選擇入到餐廳位置,幾張小枱,所以去的朋友記得訂位啊~坐低後會有碗例湯俾你,飲得出無味精,真係媽媽湯今次主力食羅非魚,揀左蕃茄味(仲可以揀麻辣或酸菜)大大條羅非魚,先炸後煲,蕃茄湯底好濃,魚骨偏大條,唔怕啃親,仲有少許配菜,食完條魚可以繼續加湯打邊爐我地先點左黑木耳,響鈴作配菜但四人食係唔多夠飽的情況下,同埋打邊爐要有牛肉的規則下,再點左安格斯牛肉貌相好靚,食落去肉味夠濃(美國牛味果然重,一流),就算例牌都好大碟,有20塊左右媽媽話羅非魚好新鮮,所以想試埋野生鯇魚,切得好靚,食落好新鮮,半條魚黎講好大碟,最後係要打包㗎!溫馨提示:此店免切餅費😎第二,訂位訂位訂位,因為枱真係小,整間店應該只能容納30個客人左右,要留意喔~
另外仲有有機油,醋,俾大家選擇
我地先點左黑木耳,響鈴作配菜
溫馨提示:
此店免切餅費😎