2020-11-26 260 瀏覽
平時間中都會去下愉景新城行街,今日就黎左一間西餐廳食晚餐Chef's stage kitchen 係一間類似酒吧型式既西餐廳,裝修頗有情調,幾適合談心有情調既餐廳又點少得一個迷你爉燭超級多款式選擇,連飲品都係,選擇困難的我真係難以抉擇餐前餐包,煙煙韌韌好香麵粉既味道,麵包條脆卜卜,點埋個醬超級好味,超夾新鮮活藍靑口配意大利軟包,食落一百分驚喜,個汁超creamy, 忌廉味好重。藍靑口好鮮味,而且肉質彈牙,連平時少食靑口的我都食吾停口。意大利軟包點埋個汁食,有說不出的滿足好令人期待的墨魚汁鮮帶子海蝦扁意粉,食一舊帶子,真係好juicy, 煎得剛剛好,帶子充滿水份,一咬就咇出黎。墨魚汁雖然食完個咀會有黑色,但真係好鮮味,而且吾會膩炭燒日本豬腩配燒汁,一望到豬腩上面既炭燒條紋,就已經覺得好吸引,一食落去好香,好入味,而且肥瘦適中,點埋燒汁好惹味。呢杯飲品我係超期待,玫瑰冰磚鴛鴦一見到已經覺得好靚,飲落去真係有淡淡既玫瑰清香,再配埋鴛鴦既濃厚味道,兩種感覺配埋一齊好有層次感,真係好睇又好飲今晚呢餐好滿意,餐廳無論環境,服務,食物都十分高質素,值得繼續幫襯
平時間中都會去下愉景新城行街,今日就黎左一間西餐廳食晚餐

有情調既餐廳又點少得一個迷你爉燭

超級多款式選擇,連飲品都係,選擇困難的我真係難以抉擇

呢杯飲品我係超期待,玫瑰冰磚鴛鴦

2020-11-25
  • 冰磚鴛鴦