其實都幾出名下,之前開party都諗過叫外賣,因為外賣都肯做買一送一,但奈何住係新界嘅我離港島確實有段距離,今日特登出銅鑼灣解下我啲炸雞癮~炸雞pizza 放題 $178 (90分鐘)印象中之前係冇焗雞選項,竟然今次都有6款,而炸雞有7款,外加當日做嘅pizza款(一款only)加小食10款個人最鍾意係下面e兩款炸雞❤️蜜糖芥末香蔥炸雞❤️香草青檸炸雞坦白講炸雞好過焗雞,焗雞味道款款都普通,例如蜜糖太甜、芝士有啲蘇味etc炸雞會偏好上面❤️嘅清新口味,檸檬柚子本身都屬於清新,但佢食落有啲奇怪,感覺係將平時整飲品個醬放落去😂其他口味個人都麻麻小食叫左沙律、水冷麵、芝麻菠菜可以解下熱氣,水冷麵嫌佢太酸,其他就正常總結:因為我同男友大大都唔食得辣,所以試唔到辣嘅口味,放題最出色係炸雞,外皮夠哂脆,如果雞再juicy啲會更好;有個小貼士係唔好一次過叫哂所有口味,分開三款咁叫,否則就會好似我咁擺到淋左😂地址:銅鑼灣耀華街3號百樂中心7樓評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️

炸雞pizza 放題 $178 (90分鐘)

個人最鍾意係下面e兩款炸雞
❤️蜜糖芥末香蔥炸雞