2022-06-12 242 瀏覽
扮工後去覓食,就近揀左呢間,可以成班fd吹下水燒下野食,而且係熟食中心嚟講,成個環境都舒服乾淨。燒肉方面,168呢個價錢,當然款式就唔會特別多,但雞牛豬有齊,最重要係味道正絕對唔係平價貨,唔會有雪藏味,又唔會有橡筋feel,仲有仲有,個多春魚啊,完全冇澀澀地嘅味,係超超超好食😋而且佢哋醬汁係老闆👨‍🍳自己調較煮過嘅,唔會得個鹹飲品方面呢,汽水🥤啤酒🍺個d就基本喇,我個人就好鐘意佢哋有幾款無糖嘅飲品,本身燒肉已經好Heavy,飲d 無糖飲品,可以安慰下自己,冇咁大罪惡感。而且仲有款0️⃣糖0️⃣卡0️⃣脂嘅OOHA俾大家揀😏小食方食就試左酥炸魷魚圈同水牛城汁雞翼,魷魚圈🦑係天婦羅咁,d粉漿好脆,一d都唔厚,我一個人已經食晒成碟🙈🙈。雞翼都係脆卜卜,即使淋左汁都唔會淋除此之外,每人仲有隻大蝦🦐送,呢度就不得不提佢哋事先已經將隻蝦開邊,再挑埋蝦腸,咁體貼嘅細致位,絕對值得加分喇👏👏最後仲試左佢哋嘅櫻花蝦回鍋肉炒飯,呢個炒麵嘅發明皆因老闆娘好鐘意回鍋肉,所以老闆就發明左出嚟,唔怪之得連個炒飯都咁好食,係愛啊哈利🥰呢個價錢有咁好嘅質素,唔去都對唔住自己喇

酥炸魷魚圈
水牛城汁雞翼

櫻花蝦回鍋肉炒飯

呢個價錢有咁好嘅質素,唔去都對唔住自己喇

2022-06-10
酥炸魷魚圈