•朱古力馬德蓮棒子醬 Chocolate Madeline & hazelnut sauce $36 (⭐️7.5/10)個牛角包波波外型超可愛,好似個月亮🌙,原來係受到新月化成滿月嘅美觀外型啟發而成嘅法式甜品🇫🇷。身為朱古力控嘅我最鍾意就係呢款(˃̶᷄‧̫ ˂̶᷅๑ )🤎每一啖首先有牛角包嘅酥脆✨,然後軟綿綿嘅馬德里蛋糕🍰,最後係流心嘅榛子醬🍫,口感好豐富有層次!唔會太甜,朱古力味都幾濃,推薦😚👍🏻~•紅絲絨馬德蓮杏仁 Red velvet Madeline& Almond $38 (⭐️6.8/10)屋企人食完都話味道不錯,好欣賞個馬德蓮蛋糕好濕軟綿密🥰。•日本綠茶馬德蓮十勝紅豆粒 Matcha Madeleine & red beans $36 (⭐️7.5/10)成個組合真係好夾,冇得輸😆~但略嫌抹茶味唔係好重哦🍵🫘•卡邦尼煙肉Carbonara $36 (⭐️6/10)除咗甜味,佢哋幾款鹹味。試咗呢款好特別嘅Carbonara🥓,但個人作為甜派,都係比較喜歡上面嗰幾款多啲HAHA🤣📍Arte by Padaria (尖沙咀)▪️尖沙咀梳士巴利道18號維港文化匯K11 Musea B1樓Kio

屋企人食完都話味道不錯,好欣賞個馬德蓮蛋糕好濕軟綿密🥰。

成個組合真係好夾,冇得輸😆~但略嫌抹茶味唔係好重哦🍵🫘

•卡邦尼煙肉Carbonara $36 (⭐️6/10)

📍Arte by Padaria (尖沙咀)
▪️尖沙咀梳士巴利道18號維港文化匯K11 Musea B1樓Kiosk LAB104
▪️上環港鐵上環站SHW 2號舖
⭐️𝙊𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡 𝙧𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 7/10