2021-05-07 221 瀏覽
難得約到幾個朋友一齊食飯,一定要揀間坐得舒服啲嘅餐廳慢慢食傾下計😙好彩有book定位,夜晚七點幾去到已經full左😳😳雖然我地有四個人,但全部都唔係好大食,所以叫左個二人餐再加一份薯條😂😂點知最後食完就去搵糖水食🤣🤫·1️⃣黑松露醬薯條($78)超中意食黑松露😍份量仲幾大份,四個人share食都得😙😙食到停唔到口,如果炸得再熱啲會更加好食🙈·2️⃣Set Menu for 2($588)西班牙辣肉腸菠菜焗蛋,呢個蛋我覺得還好的,辣肉腸唔會太鹹,蛋都好厚身,只係夾左菠菜就⋯🤣🤣·至尊海鮮西班牙炒飯(+$98),其中一個main我地加錢升級左做呢個炒飯,職員同我地講兩個人食會好飽,但我覺得兩個人食只係剛剛好,因為個盤其實好淺,飯量唔多🙈海鮮都幾多,全部都大大隻,炒飯都炒得幾好食😋·野菌pizza,我唔太記得佢原本嘅名😂但記得佢熱辣辣,蘑菇份量唔多,但勝在夠熱,所以幾好食😆😋·呢個二人餐仲有湯、沙律同飲品,味道唔錯,但我覺得價錢稍貴,個海鮮炒飯仲要另外加錢,唔太抵食😢😢
1️⃣黑松露醬薯條($78)
2️⃣Set Menu for 2($588)