2023-09-25
Lunch出左去飲茶,多人嘅好處就係可以叫多d野食share😻 一坐低,感覺環境幾寬敞坐得幾舒服,而且點心好精緻,睇得又食得!佢壺茶仲係用透明茶壺裝,好治癒呀!✨榛子朱古力牛仔包 - 造型好可愛,一撕開就爆漿,啱晒朱古力控😎✨流沙奶黃BB雞 - d包點全部都係吸引小朋友系列😝個雞頭頂仲有蛋殼,好精緻!一咬裡面超流心😋✨響鈴鮮蝦腸粉 - 賣相幾靚,整到一口腸粉咁好易夾,裡面脆卜卜,面頭仲有d蟹籽做點綴,幾有誠意👍✨奶黃兔仔餃 - 奶黃水晶包嘅朋友,但用左兔仔造型,靚到唔捨得食😆✨西施蟹肉餃 - 皮夠薄,裡面滿滿餡料,清清地又食到蟹味~✨海苔牛奶卷 - 呢個幾特別,有d似係用左方包夾住牛奶餡炸,所以外皮脆得嚟都幾有質感🧡✨蜜梨鹹水角 - 唔洗講,造型💯個皮好軟糯,餡料比其他地方少肥豬肉,感覺健康d😚✨椰汁流心球 - 咬開原來裡面係好流心嘅椰汁西米,應該都幾考功夫🤤✨金邊品粵蝦餃 - 加左條金邊感覺都高級d😂蝦肉幾彈牙!✨金沙鮮淮山 - 口感似食緊薯條,亦好香咸蛋味,咁野嘅煮法我都係第一次食🥰
✨西施蟹肉餃 - 皮夠薄,裡面滿滿餡料,清清地又食到蟹味~
✨金邊品粵蝦餃 - 加左條金邊感覺都高級d😂蝦肉幾彈牙!