2024-06-14
位於大埔呢一間串燒舖,人氣不嬲都咁高企。今日閑日夜晚去到,都已經有幾台熟客坐喺度享受緊,氣氛好好。店員都好友善,主動推介唔同嘅酒,我哋問咗好多唔同嘅問題佢哋都會一一解答串燒嘅花款多到我哋眼花撩亂,最後揀咗啲比較少食嘅串燒,全部都非常高質最推介嘅就係燒白鱔,極之厚肉,食一嚿感覺已經回咗本!而且塊皮燒到非常之脆,少少鹽味已經釣到白鱔嘅先甜出嚟,嚟芝加哥一定要嗌!燒鵝肝都好少見,呢度嘅份量足足係食法國餐嘅一嚿大鵝肝,先用天婦羅嘅做法炸咗個脆皮,再加醬汁燒,唔錯唔錯鹽燒牛舌心、自家制和牛棒、一口和牛串都係用高質牛肉燒成,想唔好食都幾難!要讚讚嘅係紫菜年糕串!外脆內軟,甜醬油醬汁同紫菜好夾!食到日本嘅風味!黑松露烤蝦多士係意想不到嘅好食,香口但唔油膩😍😍😋😋好多唔同款嘅酒精飲品俾你哋揀,我哋就飲咗一款巨峰提子味嘅KIRIN,超抵飲!仲嗌咗一杯好有熱帶風情嘅Sex On The Beach!😚😚#大埔美食 #f
黑松露烤蝦多士係意想不到嘅好食,香口但唔油膩😍😍😋😋
#大埔美食 #f