2019-03-31
👉🏻Choice 1 💲75🍜四爺秘製芫茜皮蛋湯💲27配粗麵、皇牌豬腩仔💲15、日本無公害糖心蛋💲15、手工白菜餃💲13🍶熱鮮磨豆腐💲5超濃湯👍🏻雖然我唔係好鍾意芫荽但係呢個湯都唔算太大陣芫荽味而且仲落咗好多皮蛋😗真係真材實料㗎😙豬腩仔炆得好冧😋瑞士汁好入味😋佢脂肪多過肉🤨所以如果你鍾意食肥膏嘅話幾好食嘅😏對我來講就覺得佢太肥啦🤪白菜餃都幾好食😗皮薄餡靚👍🏻不過佢太薄有少少穿咗😕至於麵質方面 我覺得就比較難硬咗少少如果再煮冧啲就好啦🤣〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻Choice 2 💲67🍜傳統牛骨湯底💲27配粗麵、咖啡牛筋腩💲15、經典南乳豬手💲15、清甜蘿蔔💲10☕️熱菜蜜一樣啦都係個湯超濃🤩啲面都係比較偏硬 佢啲餸真係每碟都好大份真係落足料🤓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻蟲草花花膠百合燉雞腳湯💲128超鍾意飲呢個湯🥰佢係真係老火湯好好飲🤤入邊係勁多湯料😛仲要大大嚿花膠喺度🤩超補🤩😌🤣〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️好難得車仔麵會開係啲咁formal嘅餐廳😛仲要佢超多選擇😌選擇困難症嘅我真係諗左好耐先落到order㗎🤣〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️四爺車仔麵專門店 (灣仔)📍灣仔莊士敦道25-33號長康大廈地舖🔗#7e
🍜四爺秘製芫茜皮蛋湯💲27
🍶熱鮮磨豆腐💲5
👉🏻Choice 2 💲67
🍜傳統牛骨湯底💲27
☕️熱菜蜜
👉🏻蟲草花花膠百合燉雞腳湯💲128
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
四爺車仔麵專門店 (灣仔)
📍灣仔莊士敦道25-33號長康大廈地舖
🔗#7eating灣仔#7eating港式