2019-09-22
超大盤水煮魚!$208成都水煮鮮魚片,可以揀4款免費配料,我地揀左豆卜、水晶粉皮、秀珍菇、白蘿蔔,仲加左$75要埋牛肩肉。一上嚟就勁香麻辣味,魚唔錯,不過我更中意食牛肩肉!豆卜吸哂水,勁辣~白蘿蔔好甜好爽!推薦+水晶粉皮,肥嘟嘟又粗,岩岩好唔會太冧無口感。重慶BBQ 跟4色4辣調味粉,有辣有唔辣,川椒粉係最辣但係好香好好味煙肉年糕串、一口和牛、孜然雞肉,加埋調味粉好Yummy粉紅西柚菠蘿冰沙 特別大杯 唔會好甜 味道岩岩好,紅梅玫瑰特飲 比較酸其實每位都有杯特色八寶茶,入面有菊花、杞子好多配料,都好解辣但我地唔夠飲,後來又叫左個新鮮果茶塔!好巨型,夠幾個人飲,好清新~糖醋松子桂魚,酸酸甜甜開胃,停唔到口haha,都幾大碟,抵食!辣子雞同平時食個D唔同,我覺得以炸多過炒?但食落好脆,又唔會好乾,極快被我地食哂。雖然成碟辣椒,但唔係好辣,應該好多人都食到。於是我食左一條辣椒,好香,以為唔太辣,點知個辣味會慢慢出嚟,辣喉,真係有層次感七色雞翼有3隻係辣嘅,我食左韓式辣味,甜甜地少少辣。芝士味都好食。
煙肉年糕串、一口和牛、孜然雞肉,加埋調味粉好Yummy