2010-07-07
好耐好耐之前,呢間的確係物有所值既餐廳...但今日我只會覺得佢食物質素之低、服務水準之差,同佢頗高既收費完全唔成比例!間餐廳都幾嘈下。女侍應又粗聲粗氣,唔講你會以為自己去左茶餐廳!明明面包碟放左係四方台既一角,我同老公都gong 起手「鋸」緊扒,佢可以唔出句聲就係對面飛象過河咁收左隻碟!收碟時問食淨既野重要唔要都好正常,但我正想話只需要留低個source時 (有另一個小碗盛的),成句說話都未講完,佢就話咁我唔收然後大搖大擺行開左。無睇錯,佢的而且確係兩手fing fing 大搖大擺咁行開,之後叉腰係收銀counter 啤住我!問餐飲想要咩同平時倒水都粗粗魯魯,差d 倒到瀉,仲要一隻手夾兩杯凍檸茶行一大段路然後放落張台.....我真係無諗過咁茶餐廳feel...Rib eye 要七成,來到時肉汁血水都無滴!完全係well done,甚至係over左!Rib eye 都好難切同好難咬開,我唔敢想像其他steak會點。豬扒餐夠膽死真係得兩塊乾爭爭既豬扒放係碟,一滴source 都無!OMG! 我完全放棄又一城呢間Queen's,要上來寫,因為真係唔明點解佢會有咁多個笑面。可能係幾年前儲落!間
我完全放棄又一城呢間Queen's,要上來寫,因為真係唔明點解佢會有咁多個笑面。可能係幾年前儲落!間餐廳而家真係完全另一回事!同埋Queen's Cafe 呢個名就比呢班做野得過且過既員工敗壞,其實都覺得幾慘!