餐廳: 意歐
資訊:

2020-08-05 473 瀏覽
本身食過幾次堂食 味道唔差 價錢都抵食 今日叫左佢既櫻花蝦唐醋雞飯外賣返屋企食 唔算貴40蚊包熱飲 凍飲都係加3蚊 但係幫我包外賣果個人口罩又唔帶好 露個鼻出黎 依加呢個疫情個個都好驚 佢咁樣已經扣左分 點知返到屋企 個飯盒蓋完全無吸實到 佢唔係無吸實小小 係好似個飯蓋同個飯盒係唔啱siz咁 唉 都算啦!之後入面有4舊雞 每一舊雞入面啲肉都唔熟 係4舊都唔熟!!係好明顯鮮粉紅色既雞肉 得塊皮係熟 真係好無言 完全扣晒分!成盒飯我完全無食到直接掉左落垃圾桶 我打電話比間餐廳同返佢講咩事 佢都好有禮貌話即刻送個飯比我 但因為我住得遠 唔方便所以就無送 但佢都有叫我留個姓 下次整返比我 服務態度唔差 而且都有誠意彌補過個錯誤 但我真係好嬲 !我一直對呢間餐廳都幾有好感 覺得佢味道唔差之餘又抵食 都食過6-7次 依加無堂食唯有外賣 點知就中伏 真心嬲!
本身食過幾次堂食 味道唔差 價錢都抵食

外賣自取