2022-02-19
📍Little Cove Espresso 星期一至日都有人排真係西貢人氣no.1😂坐入面其實都比較逼,出面就舒服得多,不過有風落雨就會好凍囉☃️🥩Middle Eastern Lamb $130🥩羊肉份量好足,同個檸檬薄荷乳酪好夾!側邊嘅配菜都好正,特別鍾意佢個南瓜鷹嘴豆泥😋不過澱粉控覺得如果可以加片sourdough 就大滿足啦😝🍞French Toast $98🍞係肉桂味比較重嘅西多士😋麵包係鬆軟嘅brioche,蛋味香濃,配埋側邊嘅開心果碎同mascarpone cheese超正❤️係我心目中top3! (第一一定係nutmad🤣)📌西貢西貢海旁廣場兆日樓地下1-2號舖#hkfoodie #hongkongfoodie #hkfoodblogger #hkfood #hongkongfood #saikung #西貢 #西貢美食 #甜品 #globaleats
🥩Middle Eastern Lamb $130🥩
🍞French Toast $98🍞