2020-10-23 267 瀏覽
本人至愛食喇沙同海南雞飯,見有新鋪介紹,山長水遠都去試吓啦!一入food court就見到間鋪,望住餐牌,除了海南雞飯必食外,喇沙都有好多款揀。有選擇困難症嘅我,經老細推介點了南洋雜錦喇沙,仲可以揀摻摻添。唔係好多度地方有得食㗎!點完餐梗係去揀位啦!呢個food court啲裝修又靚又乾淨。等咗一陣就有嘢食啦!先試喇沙個湯,夠濃味又夠香!望到碗上面啲料就開心啦!夠多!蜆鮮甜,牛肉味濃,再試啲油麵,朔晒啲湯汁!正!停唔到口!跟著食海南雞飯,雞又滑又嫩,唔會有浸雪味。估佢唔到係個椰子雞湯,又濃又滑。呢間鋪嘅老細真係夠揼本,由食材,擺碟都見得到夠哂誠意。呢個時勢對食客的我來講就好正啦!超推介!

海南雞飯

海南雞飯